© 2019 OBS Het Galjoen     Anna Blamanplein 15

info@obsgaljoen.nl

Volg ons op facebook!

BloG!

De rekenles was nog nooit zo leuk! Alleen als alles klopt zullen de koekjes heerlijk smaken!

Groep 6B is vandaag hard aan het werk in bakkerij Het Galjoen!

Sinds dit schooljaar krijgen de kinderen van de groepen 4, 5 en 6 schaakles, als onderdeel van het vaste lesrooster. Sowieso een prachtige sport maar bovenal, erg goed voor de hersentjes!
Bilal uit groep 4 is hier al in opperste concentratie.
"Ik ben al erg goed in schaken. En het is ook heel erg leuk!", roept Bilal trots!

Na 41 jaar juf te zijn geweest, is de tijd aangebroken voor juf Lydia om lekker van haar pensioen te kunnen genieten!

Juf Lydia, hartelijk dank voor uw inzet op Het Galjoen, het is nu tijd om lekker uit te gaan rusten! Het gaat u goed!

Fijn. lekker chillen met een boek, liggend op een heerlijke bank of op een schapenvacht. Rustig en ontspannen aan tafel je huiswerk maken. Het kan allemaal in de bieb van Het Galjoen. De ruimte is warm en gezellig ingericht en de kinderen kunnen er de hele dag gebruik van maken. Wanneer ze maar kunnen en hoe lang ze maar kunnen. Heerlijk toch?​

Zowel het team als de kinderen zijn er weer helemaal klaar voor! Wij wensen iedereen een fantastisch schooljaar toe!